100% lliure d’aromes artificials i colorants

Olrun és un sabó natural, de petita producció local, el·laborat a Barcelona.

 Fem els nostres sabons en base als mètodes tradicionals, a partir de l’actualització d’antigues receptes i mètodes, que inclouen cerveses triades per a aportar-li propietats i característiques que el fan ser un sabó agradable a l’ús, eficaç, de baix pH. Molt adeqüat per al manteniment de la pell i el cabell amb ús continuat però sense molests aromes artificials ni altres substàncies cosmètiques residents a la pell després del rentat (silicones, teflons, etc...).

Els sabons Olrun s’el·laboren lliures d’additius de síntesi, aromes, colorants i altres ingredients que puguin desvirtuar l’experiència de tornar al sabó “de tota la vida” o resultar d’alguna manera nocius en el seu ús constant.

Totes les receptes d’Olrun s’han obtingut sense experimentar amb animals i no es realitzen processos agressius amb el medi en la seva producció artesana.

Sabó Olrun es distribueix en receptes específiques per a les mans, pel cos i pel cabell en les seves dues línies clàssiques: Lager i Stout. Properament, també en Red Ale.

Petita producció local no industrialitzada

conjuntsab1.png

El·laborat amb un toc de grans cerveses

2017 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos